F.A.Q

CINE POATE PARTICIPA?

The Judge este creat pentru echipe de 2-6 persoane. Este ideal pentru prieteni și colegi, care sunt în căutare de distractie, team building sau doresc doar să scape de rutina de zi cu zi. Cat de bun esti în găsirea unei cai de ieșire din orice situație? În plus, aceasta este o experiență ideala pentru cupluri și familii – ii cunosti pe fiecare foarte bine? Testați-va într-un mediu neconvențional!

Participanții trebuie să aiba cel puțin 12 ani, datorită complexității puzzle-urilor. Activitatea nu este potrivita pentru persoanele cu frică de spatii mici sau inchise (dacă simțiți orice disconfort, puteți parasi camera în orice moment).

CUM REZERV?

Formeaza o echipă de 2-6 persoane. Click pe REZERVARE, selectați o dată și o oră și urmați instrucțiunile, sau sunand la +4 0740 304 804.

POT SA CUMPAR UN VOUCHER PENTRU A-L OFERI CADOU? 

Da, mai ales dacă sunteți în căutarea unui cadou extraordinar pentru cineva. Pentru a emite un voucher pentru tine, doar contacteaza-ne pentru detalii.

POT SCHIMBA SAU ANULA O REZERVARE? 

În cazul în care doriți să schimbați ora și / sau data rezervarii, contactati-ne cel puțin cu 3 ore în avans. Vom încerca să găsim un nou slot pentru echipa ta conform rezervarilor din data respectiva.

CUM SA NE GASITI?

Suntem situati în centrul Bucurestiului – la 5 minute de intesectia numita Budapesta. Adresa noastra este Bulevard Marasesti nr 47, Interfon 03. Dacă veniți cu transportul public, stația de metrou Unirii este la doar 5 minute de mers pe jos. Convenabil, de asemenea, tramvaie 23 si 27, autobuze 116, 313, 381 si linie de noapte N106, N112. Locația noastră este de asemenea ușor accesibil cu mașina. Toti iubitorii de biciclete sunt de asemenea binevenite; vom oferi un loc sigur pentru a tine bicicleta.

CUM POT PLATI ?

Plata se poate face cash sau cu card de credit/debit.