Despre noi


Intrati intr-o lume de mister si incercati sa evadati din povestile noastre nemaintalnite. Fiecare camera a fost atent proiectata pentru a va cufunda intr-o poveste care va va captiva si despre care va veti aminti cu placere dupa ce ati jucat-o. Descoperiti toate secretele intr-o cursa contra cronometru pentru a ajunge in “Hall of Fame” si pentru a va asigura un loc printre castigatori.

Pentru a iesi victorios trebuie sa depui 100% efort si obligatoriu lucru in echipa.

Jocurile din incinta 911 ESCAPE In sunt jocuri REALE, ce au la baza jocurile video escape room. In loc sa apelezi la o lume virtuala pentru a avea parte de actiune, la 911 ESCAPE In traiesti in timp real si simti suspansul ca un detectiv adevarat, participi activ si ai parte de o experienta inedita.

Jucatorii sunt sunt inchisi, intr-o camera decorata in concordanta cu o tema atent aleasa. Echipe de 2 pana la 6 oameni trebuie sa descopere si sa foloseasca elementele din camera respectiva pentru a rezolva puzzle-urile si ghicitorile existente.

Scopul final al jocului room escape este de a gasi cheia ce deschide usa camerei (care poate sa nu fie o cheie “fizica”) in maxim 60 de minute.