Despre joc de evadare

Ce este un joc Room Escape?

ESCAPE ROOM reproduce jocuri de calculator de evadare în condiții reale. Acestea sunt jocuri in care participantii sunt închiși într-o cameră și trebuie să găsească o cale de ieșire. Pentru aceasta, participanții trebuie să investigheze in jur, sa afle toate detaliile importante și, cu ajutorul lor, să rezolve o serie de mistere si puzzle-uri logice. Cheile trebuiesc descoperite, locurile secrete și lacătele trebuiesc deblocate. În jocurile de calculator de evadare, trebuie sa dai doar clic pentru a gasi drumul afară …

Dar este mult mai interesant atunci când aceste jocuri se transforma in realitate si tu esti de fapt fizic în interiorul povestii.

Pentru a juca acest joc, va trebui să faceti parte dintr-o echipa de mai multe persoane. Te afli într-un spațiu închis și aveți 60 minute pentru a găsi calea de ieșire. Vă puteți baza doar pe propriile forte!
In joc este nevoie de receptivitate, gândire logică, comunicare buna cu echipa, orientare, inventivitate, gestionare bună a timpului …
Challenge yourself! Have fun!

Escape room bucuresti

EVADEAZA IN 60 DE MINUTE

Minutele scad, pulsul creste! Oare esti capabil sa scapi din camera? Vei iesi victorios sau vei esua, totul in 60 de minute.

Escape room bucuresti 911 escape

EVADEAZA, SA ITI SPUN CINE ESTI!

Exista o psihologie complexa in spatele oricarei evadari. Daca nu te adaptezi, vei ramane blocat pe veci.

Escape room bucuresti 911 escape

TEAM BUILDING

Singur vei ramane blocat. Numai cu sprit de echipa vei putea supravietui si scapa din camera in 60 de minute.